WERKGEVERS

De Mantelgids denkt graag met u mee hoe u mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid binnen uw organisatie kunt implementeren.

De Mantelgids biedt:

De Mindfulness-training voor Mantelzorgers

Acht wekelijkse bijeenkomsten van twee en een half uur en een Stiltedag.
Tijdens de training word je vertrouwd gemaakt met zowel concentratie- als verschillende meditatie oefeningen en yoga. Binnen deze training ligt grote nadruk op de wisselwerking van de thema’s die wekelijks aan de orde komen met ons dagelijkse doen en laten. Aan de hand van de dagelijkse oefeningen, die meegegeven worden en plm. 3 kwartier in beslag nemen, wordt de training een structureel onderdeel van je leven. Tijdens de Stiltedag worden alle oefeningen die je in de loop van de tijd geleerd hebt achterelkaar beoefend. Het intensieve karakter van de training geeft je de gelegenheid vast geroeste patronen te doorzien en waar nodig te veranderen.

Waarom Mindfulness voor mantelzorgers?
Mantelzorgers worden regelmatig geconfronteerd met overbelasting en stressfactoren die niet te voorkomen zijn. In de Mindfulness-training leer je dat je een keuze hebt hoe je hier anders mee om kunt gaan.

Een goede gezondheid van de mantelzorger heeft ook een positieve invloed op het functioneren als werknemer. Makkelijker met huidige uitdagingen omgaan, beter concentreren, beter in balans, vaker genieten, beter uitgerust, meer mindfulness momenten, beter jezelf voeden, beter luisteren en spreken, anders met stress omgaan.

KORTOM: er beter tegen kunnen! 

Mindfulness-Workshops

Wilt u een Mindfulness-workshop voor uw personeel organiseren dan is dat ook mogelijk.

Wandelcoaching voor mantelzorgers

Ontspanning,  ontmoeting, erkenning, mindfulness.

Behoefte aan meer energie, meer zelfvertrouwen, betere concentratie, meer plezier, betere conditie, meer ontspanning en minder stress? Wandelen in de natuur kan wonderen doen. We doen oefeningen, gericht op ademhaling, ontspanning en Mindfulness. U krijgt praktische handvatten en inzicht gevende opdrachten mee naar huis.

Aan de slag met mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid? Mail mij via info@demantelgids.nl of bel met 06-55706571