MANTELZORGERS

 

De Mindfulness-training MBSR specifiek voor Mantelzorgers

Acht wekelijkse bijeenkomsten van twee en een half uur en een Stiltedag.

Tijdens de training word je vertrouwd gemaakt met zowel concentratie- als verschillende meditatie oefeningen en yoga. Binnen deze training ligt grote nadruk op de wisselwerking van de thema’s die wekelijks aan de orde komen met ons dagelijkse doen en laten. Aan de hand van de dagelijkse oefeningen, die meegegeven worden en plm. 3 kwartier in beslag nemen, wordt de training een structureel onderdeel van je leven. Tijdens de Stiltedag worden alle oefeningen die je in de loop van de tijd geleerd hebt achterelkaar beoefend. Het intensieve karakter van de training geeft je de gelegenheid vast geroeste patronen te doorzien en waar nodig te veranderen.

Waarom Mindfulness?

Makkelijker met huidige uitdagingen omgaan, beter concentreren, beter in balans, vaker genieten, beter uitgerust, meer mindfulness momenten, beter jezelf voeden, beter luisteren en spreken, anders met stress omgaan. KORTOM: er beter tegen kunnen!

 

WANDELCOACHING

Heb je behoefte aan meer energie, meer zelfvertrouwen, betere concentratie, meer plezier, betere conditie, meer ontspanning en minder stress?

Wandelen in de natuur geeft meer ruimte in je hoofd! We gaan naar buiten en kijken wat jij nodig hebt. We doen oefeningen gericht op ademhaling, ontspanning en Mindfulness. Je krijgt praktische handvatten en inzicht gevende opdrachten mee naar huis.

 

Workshops

Workshops gericht op Mindfulness kunnen op maat gemaakt worden.

 

Aan de slag met een cursus of coachingstraject mail mij via info@demantelgids.nl of bel met 06-55706571